TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Csütörtök 12.30-kor rangadót vívunk az Egerrel

 
09 márc 2022

Csütörtök 12.30-kor az E.ON férfi vízilabda OB I 24. fordulójában a Tigra-ZF Eger csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Jön a 24. forduló. Újból itthon mérkőzünk a bajnoki pontokért, március 10-én (csütörtök) 12.30-kor a Tigra-ZF-Eger együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában. Mivel a hétvégén úszóverseny lesz a Tiszavirágban, így kénytelenek voltunk előre hozni a meccset.

Vérbeli rangadó vár ránk. Mi a hetedik helyen állunk a tabellán. Jelenleg 30 pontunk van. Az Eger a nyolcadik, a Heves megyei együttes 24 pontot gyűjtött eddig. Komoly csata vár ránk.

Jó hír, hogy mindenki rendben, a betegeink rendbe jöttek, így Kiss Csaba vezetőedző teljes kerettel gyakorolhatott. Mindannyian elszántan készülünk, mert szeretnénk megszerezni a 11. győzelmünket a 2021-2022-es szezonban.

A taktikai variációk gyakorlása mellett a fizikai felkészítés is fontos szerepet kapott. A szerdai edzés videózással indult, Kiss Csaba vezetőedző és segítője, Barna Tamás alaposan feltérképezte az ellenfelünket, felkészítve a keretet minden variációra. Ezután a meccsidőpontban edzettünk, majd jöhet a csütörtöki fellépés.

Aki nem tud eljönni buzdítani bennünket, az sem marad le semmiről, a megszokott módon az szvp.hu/tv oldalon élőben közvetítjük a bajnokit.