TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Csongrád megyei pólórangadó Debrecenben

 
27 okt 2012
PAPÓS TAMÁS – DÉLMAGYARORSZÁG NAPILAP

Debrecen – Kilenc Csongrád megyei kötődésű játékos és szakember lesz az A-Híd Szeged VE szombati ellenfele, a Debrecen keretében. Az idegenbeli bajnoki rangadóra Baksa Lászlóék tempósan készülnek.

Komlósi Péter, Milos Korolija, Palotás Gergely, Párkányi Ákos, Varga Tamás, Vindisch Ferenc, Weszelovszky László ? ezt a hét játékost a vízilabda rajongóinak nem kell külön bemutatni, hiszen Párkányi Hódmezővásárhelyen, a másik hat pedig Szegeden játszott. A volt Csongrád megyeiek táborát Gyöngyösi András és Varga Sebastiánedzőpárosa teszi teljessé, ez pedig komplett keretet ad ki, amellyel az A-Híd Szeged VE férfi pólócsapata szombaton 18 órától össze is csap Debrecenben.

A cívisvárosiak közül tehát jó néhányan szinte családtagnak számítanak a Tisza-parti klubnál, de a bajnokin nem lesz kegyelem, Vincze Balázs együttese ezt már jelezte is a Szolnok elleni parádés győzelemmel, amelynek főszereplője az ihletett formában védő Baksa László volt.

? Tudtuk, hogy a védekezésre kell koncentrálnunk, nagyszerűen össze is állt a hátsó alakzat. Erre hétvégén is szükségünk lesz, de dönteni a tempó fog. Nem szabad átvennünk a rutinos hazaiak lassú iramát, be kell mutatnunk a lendületes énünket ? jelentette ki a kapus, aki hallotta, hogy a vendéglátók nagyon készülnek, számukra ez a rangadó lesz a mérvadó, de így is a Szegedet tartja a favoritnak.