TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Csodás győzelem a Honvéd otthonában

 
11 márc 2015

Remek győzelmet aratott csapatunk! A Tiszavirág Szeged Diapolo együttes a Honvéd otthonában nyert 10-8-ra! A győzelemnek köszönhetően 4 ponttal megléptünk a nagy rivális, a BVSC ellen, és megerősítettük a pozíciónkat, és továbbra is a felső házas rájátszást érő hatodik helyen állunk!

Kiss Csaba góljával szereztünk vezetést, majd Sánta Dániel is a Honvéd kapujába talált, így 2-0-ra megléptünk. Érdekesség, hogy az első negyedet éppen kapitányunk góljával 1-0-ra megnyertük, így ez az egyetlen találat született az első 8 percben. Ezt az egygólos előnyt sikerült az első félidőre megtartanunk. Parádésan zárult a 3. negyed, ami végül döntőnek bizonyult, csak mi dobtunk gólt, méghozzá hármat, így 7-3-ra léptünk el. Az utolsó negyeden még 8-6-ra feljött a Honvéd, ezután azonban 10-6 lett nekünk, így hiába hajrázott jól a hazai csapat, ez kevés volt, mert 10-8-ra megnyertük a meccset, és fontos 3 pontot szereztünk.

Legközelebb szombaton a BVSC otthonában játszunk újabb rangadót.

Honvéd-Tiszavirág Szeged Diapolo 8-10 (0-1, 3-3, 0-3, 5-3)
Férfi vízilabda OB I, 22. forduló. Budapest, Kőér utca, 200 néző. Vezette: Petik, Kun.
Honvéd: Lévai – Shimizu, SZŐKE 2, Kiss G. 1, Takei, Fülöp 1, Simon. Csere: Sztojcsics, ILLÉS 3, Steinmetz B., Simon 1. Vezetőedző: Vad Lajos.
Tiszavirág Szeged Diapolo: Molnár – KISS 4, Seman, Varga II. Zs. 1, Manhercz K. 1, Manhercz Á., KUNAC 2. Csere: SÁNTA 2, Zsigri, Török, Palotás, Jmnaishvili, Chilkó. Vezetőedző: Varga Péter.
Gól – emberelőnyből: 7/2, ill. 11/2.
Ötméteresből: 2/2, ill. -.
Kipontozódott: Steinmetz B.