TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Csapatunk Győrben és Szombathelyen

 
08 ápr 2014

A Diapolo-Szeged a hét elején Győrben és Szombathelyen edzőtáborozik. Immár megszokott dolog, hogy csapatunk Dunántúlon készül. Most egy meghívásnak tesz eleget. A két városban népszerűsíti a vízilabdát, illetve egy támogatói meghíváson vesz részt.

Közben Benedek Tibor kihirdette a magyar férfi vízilabda-válogatott keretét. A Diapolo-Szegedből Nagy Viktor, Decker ádám és Tóth Márton kapott meghívást.
A már csoportelső és így biztos vl-szuperdöntős magyar csapat számára gyakorlatilag tét nélküli a selejtező sorozatot lezáró, jövő keddi, pécsi meccs, amelyen a 15-ből ketten, az olimpiai bajnok Varga fivérek eleve nem játszanak, noha őket is meghívta a szakvezető az összetartásra – tudatta hétfő este honlapján a hazai sportági szövetség.

A júliusi budapesti Európa-bajnokságot is szem előtt tartva Benedek Tibor jelezte, hogy a már kipróbált játékosok – köztük hat világbajnok – mellett ezúttal a fiatalabbaknak kell megmutatniuk, érettek-e a nagyobb feladatokra is.
„Szeretném, ha ez az éles megmérettetés kihozná mindenkiből a maximumot – fogalmazott a szövetségi kapitány. – A tét többek számára a nyári keretbe kerülés, és egyáltalán nem gondolom, hogy ezzel ezt a mérkőzést beáldoznánk. A célunk továbbra is a győzelem, hiszem, hogy a keret tagjaiban megvan a kellő tudás ahhoz, hogy egy ilyen erős csapat ellen is nyerni tudjunk.”
A kapitány a vlv.hu oldalnak elmondta: a csapat vasárnap találkozik, este már Pécsen edz, hétfőn két újabb edzésen gyakorol a játékosok, és a mérkőzés napján, kedden délelőtt is lesz még egy átmozgató edzés.
A keret:  Decker Attila, Lévai Márton – kapusok, Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Hosnyánszky Nobert, Jansik Dávid, Kovács Gábor, Madaras Norbert, Tóth Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton – mezőnyjátékosok