TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Csányi László: a felelősség az enyém

 
01 febr 2019

A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat 8–5-ös vereséget szenvedett az elmúlt fordulóban hazai környezetben a rangadón, a BVSC ellen. Mindenki nagyon csalódott volt az eredmény miatt.

– A felelősség az enyém – kezdte a beszélgetést a csapat edzője, Csányi László. – Nagyon szomorú voltam, mert 5–1-re is vezettünk, innen kaptunk ki. Elemeztem a meccset, láttam, hogy miben hibáztam. Nagy tanulság ez nekem is. Nincs veszve semmi. Tíz komoly meccsünk van még hátra, ezt a tíz meccset meg kell nyernünk, és akkor sikerül kiharcolni a feljutást, azt, hogy visszakerüljünk a legjobbak közé. Nincs mese, még nagyobb elszántsággal készülünk, minden hibából tanulnunk kell, nekem is. Elnézést kérünk a szurkolóinktól, nagyon sokan jöttek el bennünket buzdítani, sajnálom, hogy nem tudtuk őket győzelemmel megajándékozni.

A SZFVCS szombaton 18 órakor az OSC-t fogadja az újszegedi sportuszodában. A szurkolók ingyen nézhetik meg a meccset.

– A héten főként a támadásvezetést gyakoroltuk. Nem lesz teljes a keret, Palotás és Török betegséggel küszködik, így ő rájuk nem számíthatok. Boros már játszhat, sajnos őt a közelmúltban műtötték, így a BVSC ellen nem tudott segíteni, én pedig nem akartam kockáztatni egy komolyabb sérülést. Itt az első javítási lehetőség szombaton az OSC ellen, bízom benne, hogy túllendülünk a BVSC elleni sokkon.