TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

ContiTech Szeged Diapolo néven folytatjuk

 
28 jan 2016

A szegedi férfi vízilabdacsapat mostantól ContiTech Szeged Diapolo néven szerepel, miután a klub a Tiszavirág kávézóban bemutatta új szponzorát.

Cserhalmi Julianna klubigazgató jelentette be, hogy hosszas előkészítés után a szegedi férfi vízilabdacsapatnak sikerült megegyeznie a Continental cégcsoporthoz tartozó szegedi céggel.

A Continental ContiTech a szegediek körében gumigyár néven ismert, Csongrád megyében piacvezető, dél-alföldi szinten pedig a Mercedes mögött másodiknak számít.
A világelithez tartozik a magyar vízilabda, az ügyvezetők ezt hangsúlyozták amellett, hogy olyan klubbal tudtak megegyezni, amely az Európa Kupában elődöntős. Ami még jobb hír a szurkolóknak és a város sportéletének is: a Continental ContiTech vállalta, hogy anyagi segítséggel szerepet vállal az újszegedi sportuszoda felújításában.

Ezek után nem is meglepő, hogy a csapat mostantól ContiTech Szeged Diapolo néven szerepel. A ContiTech csoport 50 éves, így jubileumi megállapodás született, Cserhalmi Julianna pedig szeretné elérni, hogy Szeged életében olyan fontos szereplő legyen a klub, mint amilyen piaci értelemben a ContiTech.

Molnár Tamás ügyvezető igazgató elmondta, hogy a szezon eddig szinte tökéletesen alakul, ezzel a megállapodással pedig nyugodtan folytathatják ezt a munkát, illetve bejelentette: január 1-jétől a Szerencsejáték Zrt. is a támogatói kört erősíti.

Varga Péter vezetőedző szerint tökéletesen sikerült a téli felkészülés, már várják az Eger elleni szombati hazai rangadót. A tréner szerint nagyon fontos, hogy szegedi céget tudtak megnyerni névadó szponzornak, ez csak erősíti a kapcsolatot.

Juhász György technikai igazgató bejelentette, hogy a február 10-én (szerda) 18 órakor kezdődő, az olasz Brescia elleni Európa Kupa-elődöntő visszavágóját nem Szegeden rendezik, hanem a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső uszodában, a találkozót pedig a Digi Sport élőben közvetít.