TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Chilkó Márton: elindulni a győztes úton!

 
06 jan 2015

A Tiszavirág Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata szombaton 18 órakor a Debrecent fogadja az újszegedi sportuszodában. Chilkó Márton, a szegediek játékosa éppen a vendégektől szerződött nyáron a háromszoros mk-győzteshez. A balkezes pólóssal beszélgettünk.

– Karácsony után máris edzésen kellett részt venniük. Nem volt furcsa tréningre jelentkezni?
– Tisztában voltunk a programmal, így nem ért váratlanul bennünket, hogy edzésre kellett mennünk december 27-én. Sajnos erről mi is tehetünk, nem úgy szerepeltünk eddig, ahogy szerettük volna. A kitűzött céljainkat szeretnénk elérni, ehhez pedig edzeni kell. Kemény volt, de a későbbiek szempontjából fontos időszakot tudhatunk magunk mögött.
– Jön a Debrecen, a volt csapata! Mit vár a bajnokitól?
– Az előző fél év nem úgy sikerült nekem sem, ahogy szerettem volna. Remélem, a Debrecen ellen elkapom a fonalat, és akkor ez nekem és a csapatnak is lendületet adhat. Annyiból tényleg különleges a meccs, hogy tavaly még ott játszottam, de ez minden bajnokira igaz lehet.
– Egy győzelem nagy lendületet adhat a Tiszavirág Szeged Diapolónak.
– Négy olyan meccs vár ránk az elkövetkező időszakban, ami nyerhető, és nyerni is szeretnénk. A szombati hazai bajnoki éppen ezért fontos, mert a sok egygólos vereség után ez önbizalmat adhat nekünk. Tisztában vagyunk a meccs fontosságával, ezért komolyan készülünk, mindent ennek vetünk alá.