TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Bóbis Botond: szervezetten és fegyelmezetten kell játszanunk!

 
23 okt 2021

Vasárnap 18 órakor a Miskolc otthonában szerepelünk az E.ON OB I-es bajnokságban. Komoly rangadó vár ránk. A meccs előtt csapatunk játékosával, Bóbis Botonddal beszélgettünk.

– Hogyan telt a hét?

– Szerencsére minden rendben van velünk, egyedül Kürti Domi nincs jól, ő azért hiányzik nagyon nekünk. Mondhatnám, hogy a szokásos jó hangulatban készültünk, nagyon együtt vagyunk, ez köszönhető annak is, hogy korban nagyon közel állunk egymáshoz.

– Milyen Szegeden játszani? Élni?

– Nekem bejött a váltás. Jól érzem magam! Tetszik a város, tetszik a csapat. Azért komoly váltás volt, hiszen a sport mellett számomra a tanulás is fontos, így itt Szegeden folytatom tovább az egyetemi tanulmányaimat, jogon harmadéves vagyok.

– Mennyire térképezted fel előtte a várost, a Szegedi VE-t, mielőtt hozzánk igazoltál?

– Sok játékosnál érdeklődtem, kértem ki a véleményét, és mindenki elismerően és szépen beszélt a városról, a csapatról, így nem volt nehéz döntés meghoznom, hogy az SZVE-be igazoljak.

– Vasárnap jön a Miskolc elleni meccs, egy olyan találkozó, amelyen győzelmi esélyekkel szállunk harcba!

– Én is így gondolom, és hosszú idő után olyan ellenféllel nézzünk szembe, aki ellen van esélyünk. Nagyon készülünk a rangadóra, várjuk már. Idegenben mindig nehezebb, de állunk elébe.

– Mi lehet a döntő a meccsen?

– Viccesen mondhatnám azt, hogy egy góllal többet kell lőnünk, mint az ellenfelünk. De komolyra fordítva a szót, fegyelmezett, szervezett játékkal lehet esélyünk. Ezt kéri Kiss Csaba edző tőlünk, és ha ezt maradéktalanul betartjuk, akkor megszerezhetjük a hőn áhított győzelmet.