TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Bóbis Botond az első új szerzeményünk

 
31 máj 2021

Csapatunk megállapodott a 20 éves Bóbis Botonddal, aki a következő szezontól a Szegedi VE játékosa lesz. A junior válogatott vízilabdás az első új szerzeményünk.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megállapodnunk Bóbis Botonddal, aki nagy erőssége lehet majd a csapatunknak. A vízilabda barátoknak nem kell igazán bemutatnom őt, hiszen tehetségét már az OB I-ben megmutatta. Ő az első új szerzeményünk, és továbbra is azon dolgozunk, hogy megerősítsük a keretünket, fiatal, ambiciózus játékosokat szerződtessünk – számolt be az első új igazolásról a Szegedi VE csapatmenedzsere, Juhász Zsolt.

Bóbis Botond a KSI-ben lett OB I-es játékos. A 2019-2020-as szezonban igazolt a Vasas csapatába, ahol két idényt játszott. Az elmúlt szezonban az OB I-ben 27 meccsen játszott és 28 gólt szerzett. A Magyar Kupában 11 találkozón ugrott medencébe, és 14-szer vette a kaput.

– Már korábban is nagyon szimpatikus volt nekem Szeged, nemcsak a vízilabda tradíciója, hanem a város szépsége miatt is. Nagyon örültem az előző idény végi megkeresésnek, mert egy fiatal, lendületes társaság formálódik elhivatott, ambíciózus edzővel. A döntésemet leginkább az befolyásolta, hogy meghatározó szerepet kell betöltenem sok vízben töltött perccel, gólokkal hozzájárulva a csapat eredményességéhez. Ezenkívül a jogi tanulmányaimat is tudom folytatni Szegeden, amelyben a klub maximálisan támogat. A jövő évi célom csapatszinten a minél jobb helyezés elérése a bajnokságban, bízom benne hogy képesek leszünk meglepetésekre. Egyénileg pedig az, hogy a lehető legtöbbet kihozzam magamból, és jó játékkal tudjam segíteni a csapatot, közben örömet szerezni a szegedi szurkolóknak hazánk egyik legszebb létesítményében, a Tiszavirág Sportuszodában – nyilatkozta a SZVE új játékosa, Bóbis Botond.