TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Bóbis az Universiadé-, Lakatos, Leinweber, Kovács  és Pörge az U20-as válogatottban

 
04 jan 2023

Kedden délelőtt megkezdte csapatunk a felkészülést. Öt játékosunk, Bóbis Botond, Lakatos Soma, Leinweber Oivér, Kovács Kristóf és Pörge Zsombor válogatottbeli kötelezettségei miatt hiányzott 2023 első tréningjéről.

Kondival indult 2023. Rau Zoltán erőnléti edző mozgatta meg a csapatot, majd a keret buszra szállt, és hódmezővásárhelyig utazott, ahol már Kiss Csaba vezetőedző és segítője, Barna Tamás vezényelt foglalkozást. Rövid volt a pihenő, hiszen jövő héten már meccset játszunk, január 14-én az Eger otthonában szállunk harcba a bajnoki pontokért.

A héten Vásárhely lesz a központunk, a Tiszavirág Sportuszoda egyelőre zárva, bízunk benne, hogy hamarosan ismét csodás otthonunkban készülhetünk tovább.

Az új év első tréningjéről hiányzott az Universiadé-válogatottal készülő Bóbis Botond, illetve az U20-as magyar együttessel edzőtáborozó Lakatos Soma, Leinweber Olivér, Kovács Kristóf és Pörge Zsombor. Ők az első napokat hagyják ki. A hét erről szól: kondi + taktikai elemek gyakorlása. Az első napon több ifista is velünk készült, így népes kis csapat gyakorolt együtt.