TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Bíztató játék a rájátszás előtt

 
20 ápr 2024

Női csapatunk utolsó alapszakasz meccsét vívta a MOL OB I-ben. Az esélyesebb Dunaújváros ellen 12-.-5-ör vereséget szenvedtünk.

Szegedi VE-DFVE Water Polo 5-12 (0-2, 2-3, 2-3, 1-4)
MOL női OB I., Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 50 néző.
Szegedi VE: Gyöngyösi – Szabó, Pap 2, Tátrai 1, Pádár 1, Botka, Bereczki 1. Csere: Baksa, Bocskaíy, Miklós, Hasznos. Vezetőedző: Szabó Tamás.
Dunaújváros: Maczkó – Dobi, Horváth, Mahieu 1, Szabó 1, Garda 6, Kardos D.. Csere: Jankl 1, Kardos, Somogyvári, Pál, Sümegi, Eikel. Vezetőedző: Vad Lajos.
Emberelőny – gól: 4/1, ill. 10/7
Ötméteres – gól: 2/1, ill. 1/0

Bátran kezdtünk utolsó alapszakaszbeli meccsünkön a Tiszavirág Sportuszodában a jóval esélyesebb Dunaújváros ellen. Jól védekeztünk, az első lövés is miénk volt, így jött is a taps a lányoknak a lelátóról.

A vendégek az első negyedben kétszer is bevették a kapunkat, pedig Gyöngyösi Bogi remekelt. A második nyolc percben jöttek a gólok, előbb Pap Mirci, majd Bereczki Luca bombázott a kapuba.

Nem hagytuk magunkat lerázni, ott voltunk az Újváros közelében. A harmadik negyedben 6-2-re lépett el ellenfelünk. De nem törtünk össze, sőt, a jó védekezésnek köszönhetően egyre bátrabbak lettünk. Jött is két gól tőlünk, Pap Mirci és Pádár Bogi volt eredményes. Jó volt felnézni az eredményjelzőre, 4-6-ot mutatott.

Nem véletlenül hazánk egyik legjobb csapata a Dunaújváros, klasszisok szerepelnek a keretében elég csak az olimpiára készülő Garda Krisztinát megemlíteni, aki, amikor kellett mindig megvillant.

A végére kicsit elfáradtunk, ez pedig gólokkal büntette ellenfelünk, amelye végül 12-5-re legyőzött bennünket.

Mindenképpen voltak olyan időszakok, ami mindenképpen biztató a rájátszásra nézve, ami jövő szerdán (április 24-én) a Tatabánya otthonában kezdődik, és az egyik fél második győzelméig tart.