TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Bevettük Isztambul várát is – Galatasaray-A-Híd 4-6

 
28 nov 2012

Galatasaray-A-Híd Szeged VE 4-6 (0-1, 0-1, 3-3, 1-1)
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája, 5. forduló, Isztambul.
A szegedi gólszerzők: dr. Molnár 2, Szivós, Somogyi, Kiss, Kunac.

Csapatunk szerda este Törökországban, Isztambulban szállt harcba a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. Ellenfelünk a Galatasaray együttese volt. Jól kezdtünk, Szivós Márton révén vezetést szereztünk. Ezután négyszer is emberhátrányba kerültünk, de sikerült kivédekeznünk, így az első negyed után 1-0 volt az A-Híd Szeged VE-nek. A második nyolc percben is egy gól született, Somogyi Balázs hihetetlen nagy gólt ragasztott a kapuba, 2-0 ide.

Jól indult a harmadik negyed. Molnár Papesz svédcsavarból vette be a török kaput, majd centerből talált a hálóba, 4-0 nekünk. Szépítettek a hazaiak, majd Kiss Csabi zúdított a hálóba, 5-1. Gyors két török gól, máris 5-3 az eredmény. Mindent elmond, hogy a hazaiak három negyed alatt 8, míg mi csak 4 előnyt kaptunk. Aljosa Kunac nyugtatta a szurkolóinkat, előnyből növelte az előnyünket, 6-3 a befejező negyedben. Még egy hazai gól született, a vége 6-4 ide. Csapatunk továbbra is száz százalékos, minden meccsét megnyerte az európai topligában. Szép volt fiúk!

Vincze Balázs- Nehéz meccsre számítottunk, az is lett. A találkozó elején remekül védekeztünk, Baksa Laci remek napot fogott ki, nehéz volt felörölni a törököket. 5-1-nél már éreztem, hogy meglesz a győzelem, aminek nagyon örülök, és gratulálok a csapatnak!