TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Berki Richárd: csakis a győzelem jár a fejünkben!

 
11 okt 2018

Csapatunk eddig három meccset játszott a férfi vízilabda OB I/B-ben. Kétszer nyertünk, a MAFC-ot 26-3-ra, az OSC II-t 23-6-ra vertük, míg egyszer kikaptunk, méghozzá a BVSC II. vendégeként 16-15-re.
Szombaton (október 13.) 18 órakor jön a negyedik feladat, itthon a Kaposvár II-t fogadjuk az újszegedi sportuszodában. Szurkolóink ingyen nézhetik meg a meccset.

– Minden rendben velünk – kezdte a beszélgetést Berki Richárd, a Szegedi Férfi Vízilabdacsapata játékosa -, Blank Ádám is velünk edzett, így teljes a keretünk. Sokat úsztunk a héten, a kondiban is többször tréningeztünk, így alaposan meghajtott bennünket Csányi László vezetőedző. Nagyon sima volt az OSC II. elleni meccsünk, ami igazán örömteli, hogy végig komolyan vettük a meccset, ezért sikerült ilyen nagy különbséggel nyernünk. Nem tudjuk igazán, hogy milyen játékerőt képvisel szombati ellenfelünk, a Kaposvár II., hiszen nincs OB I-es forduló, így elképzelhető, hogy többen is „lejátszanak” majd. Megijednünk nem kell, nálunk többen is OB I-es szintű játékosok, így nagyon bízom abban, hogy magabiztosan szerezzük meg a győzelmet. Jó lenne ismét népes közönség előtt játszani, nagyszerű érzés volt a MAFC ellen csatába szállni.