TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Az OSC otthonában zárjuk a rájátszást

 
18 ápr 2024

Férfi csapatunk szombaton 19 órakor az OSC otthonában szerepel. Ezzel a meccsel zárul a rájátszás.

Győzelem! Így zárult férfi csapatunk számára az előző forduló, végre átszakadt egy gát, megszereztük a Felsőházas rájátszásban az első győzelmünket. Komoly csatában, 11-10-re nyertünk a Kaposvár  ellen.

Ez a siker pedig remek hatással volt a csapatra, mindenki hatalmas lelkesedéssel látott a héten munkához.

Szombaton 19 órakor jön a rájátszás utolsó meccse. Idegenben, az OSC otthonában szállunk harcba a bajnoki pontokért. Szerencsére mindenki rendben, Kürti Dominik is jobban van, így teljes kerettel tudunk készülni.

Fővárosi ellenfelünkkel az alapszakaszban a Tiszavirág Sportuszodában mérkőztünk, akkor 15-9-es vereséget szenvedtünk. A meccs esélyese az OSC, amely azért hullámzóan teljesít a bajnokságban, hiszen jelenleg a negyedik helyen áll. Célunk, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát, minél tovább tartani velük a lépést.

Ezzel a meccsel zárul a középszakasz, az utolsó kör után lesz ismert, hogy ki ellen folytatjuk az 5-8. helyért zajló rájátszást.

A Középszakasz, Felsőház állása: 1. FTC 39, 2. BVSC 27, 3. Vasas 25, 4. OSC 19, 5. Szolnok 18, 6. Honvéd 17, 7. Kaposvár 6, 8. Zue.hu Szegedi VE 3 pont.