TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Az első győzelem a rájátszásban!

 
29 febr 2016

Magabiztos győzelmet arattunk a Vasas otthonában az 1-8. helyért tartó rájátszásban. Végig uraltuk a meccset, a félidőben 7-0 volt a javunkra.

Legközelebb március 2-án (szerda) 18.30-kor az OSC ellen hazai medencében csatázunk.

Varga Péter: – Gratulálok a fiúknak a magabiztos sikerhez.

Sánta Dániel: -– Pont ezt terveztük: a védekezésre nagyobb hangsúlyt fektetve a helyzetek jó kihasználása volt a cél. Maximálisan sikerült, jót is tett a csapatnak, kimásztunk a gödörből. Ahhoz, hogy négy gólt szerezzek, a társak is kellettek, ebből háromszor gyakorlatilag ziccerbe hoztak. Örülök, hogy teljes értékűen tudtam játszani, a nyakam rándulás miatt nem volt rendben múlt héten. Bár most is éreztem, hogy a centerposzt nem egy wellnessrészleg, de már csak egy kicsit fáj, ezért minden adott, hogy tartsam ezt a formát.

Vasas–ContiTech Szeged Diapolo 4–16 (0–4, 0–3, 2–4, 2–5)
Férfi vízilabda OB I, középszakasz, felsőház,2. forduló. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda, 200 néző.
Vezette: Kun, Mucskai.
Vasas: Jónás (7 védés) – Várnai, Burián 1, BÓBIS 2, Sarics, Delgado, Takács. Csere: Hajdu, Fazekas, Bencz, Hőna, Simon, Steinmetz 1.Vezetőedző: Földi László.

ContiTech Szeged Diapolo: MEIXNER (8 védés) – Kiss Cs., Seman 1, Varga II. Zs. 1, MANHERCZ K. 4, Manhercz Á., Kunac 1. Csere: Bognár (kapus – 2 védés), SÁNTA 4, Pellei 1, Sedlmayer 2, Palotás 1, Zsigri, Chilkó 1. Vezetőedző: Varga Péter.
Gól – emberelőnyből: 5/1, ill. 12/6.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/1.
Kipontozódott: Várnai.
Kiállítás – cserével végleg: Takács.