TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A Vasassal csapunk össze a BENU Magyar Kupában

 
22 nov 2022

Szerdán idegenben, péntek este a Tiszavirág Sportuszodában csatázunk az A-Híd Vasas Plaket ellen a férfi vízilabda BENU Magyar Kupában. A tét a négy közé jutás.

Jó passzban vagyunk. Zsinórban három győzelmet arattunk: kettőt a BENU Magyar Kupában, egyet pedig az E.ON OB I-ben. Az MK-ban búcsúztattuk a Pécset, méghozzá kettős győzelemmel, majd az elmúlt hétvégén népes szurkolósereg előtt az UVSE-t is legyőztük.

Négyszáz szurkoló buzdított bennünket, a forduló legmagasabb nézőszáma volt a miénk. Ezer hála ezért, nagy büszkeség ez számunkra.

A héten két meccs vár ránk, mindkettő a BENU Magyar Kupában. A tét a négy közé jutás. Ellenfelünk a jó erőből álló A-Híd Vasas Plaket lesz. Az első meccset idegenben vívjuk, a visszavágó lesz Szegeden.

A Vasast jól ismerjük, mert a felkészülési időszakban többször is kétkapuztunk velük, és már a bajnokságban is összecsaptunk. Azt megtapasztaltuk, hogy remek csapat, kiváló játékosok alkotják a keretét. Az októberi fővárosi meccsen 14–7-re nyertek ellenünk az angyalföldiek. Remekül kezdték a bajnokságot, az eddig lejátszott öt meccsen ötször diadalmaskodtak.

Nem feltartott kézzel megyünk az első meccsre, és a célunk az, hogy sikerüljön a bravúr, minél szorosabb meccset játszunk az első találkozón, utána pedig pénteken itthon még nagyobb lendülettel vetjük magunkat a küzdelembe.

A meccsek időpontja:
szerda (Budapest, Komjádi Béla uszoda), 20 óra: Vasas–Szegedi VE
péntek (Tiszavirág Sportuszoda), 20 óra: Szegedi VE–Vasas.