TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A Vasas ellen oda-vissza a BENU Magyar Kupában

 
12 okt 2021

Pénteken (20 óra) előbb idegenben, majd vasárnap (16.30) a Tiszavirág Sportuszodában a Vasas elleni szállunk harcba a BENU Magyar Kupában.

A hét fő feladata: a BENU Magyar Kupa. Kőkemény ellenfelet kaptunk az újabb körben, a fővárosi Vasas ellen kell csatáznunk. A továbbjutás két meccsen dől el, az elsőt pénteken 20 órakor a Komjádi Béla Sportuszodában vívjuk. A visszavágót vasárnap 16.30-kor rendezik a Tiszavirág Sportuszodában.

A szegedi találkozóra 1000 forint a belépő, de a jeggyel ketten jöhetnek be. Azaz egyet fizet, kettőt vihet akciónk lesz a meccsre. A hatályos jogszabályoknak megfelelően csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink jöhetnek be, 18 éven aluliaknak nem kell rendelkeznie védettségivel.

És akkor az ellenfél. Nem éppen jó hangulatban várja az angyalföldi gárda a BENU Magyar Kupa megmérettetését. A piros-kékek búcsúztak az Eurokupától, nem jutottak tovább a budapesti selejtezőből a negyeddöntőbe. A horvát Sibeniket legyőzték 12-5-re, utána azonban kikaptak attól a spanyol Sabadelltől, amelyik csapatban egykor játszott vezetőedzőnk, Kiss Csaba is. A hispánok 6-4-re nyertek, az utolsó fordulóban pedig csak  8-7-re nyert a Vasas az olasz Ortigia ellen, így pontazonosság alakult ki az első három helyen, azonban az egymás elleni eredményben a magyar csapat bizonyult a legrosszabbnak, így harmadik lett.

A bajnokságban eddig veretlen az MK-ellenfelünk. A Honvéd ellen hazai medencében 9-9-es döntetlent ért el, majd idegenben kétszer is nyert: előbb Egerben 17-9-re, majd Pécsett 9-6-ra.

Továbbra is bombaerős a kerete a Vasasnak, több magyar válogatott játékos mellett kiváló légiósok erősítik a soraikat.

Mi sem vettünk vissza a tempóból, volt mit javítanunk az OSC és a Szolnok elleni vereség után. Szerencsére teljes a keretünk, így a legerősebb összeállításban várjuk a két meccset. Bízunk benne, hogy vasárnap délután a szurkolóink támogatása mellett egy jó hangulatú találkozót vívunk a Vasas ellen.