TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A Vasas ellen is nyertünk Debrecenben

 
10 szept 2015

Félidőben 8–5-re vezetett a Vasas, a végén mégis 13–11-re a Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata nyert a debreceni felkészülési torna második napján. A nyitónapon a BVSC ellen 10–9-es győzelmet arató Tisza-partiak dolga nem volt egyszerű, mert bár a Vasas gyengült a nyáron, fiatal és lelkes együttese többször is meglépett. A végén viszont kijött a két klub közötti tudáskülönbség: a Szeged Diapolo 4–0-ra nyerte az utolsó negyedet.
– Ennél fordulatosabb már nem nagyon lehetett volna. Jól kezdtünk, 2–0-ra elmentünk, az elején úgy játszottunk, ahogy terveztük. Utána könnyú gólokat engedtünk az ellenfélnek, majd újra megléptünk, de aztán hagytuk a Vasasnak, hogy hozzon egy 0–5-ös szériát. Ekkor minden hibánkat könyörtelenül kihasználták. Megint feljöttünk, aztán újra elment a Vasas, de az utolsó negyedben fordítottunk. Látszódik a fáradtság a fiúkon, illetve a koncentráció hiánya, a rossz döntések miatt lett ilyen a meccs. Lesz ez még jobb is – értékelt Varga Péter vezetőedző.

Vasas–Szeged Diapolo 11–13 (3–4, 5–1, 3–5, 0–4)
Debreceni Sportuszoda, 50 néző. Vezette: Molnár, Hajas.
Vasas: Jónás Gy. – Gyárfás T. 3, Bóbis M. 2, Saric 2, Hőna D. 1, Takács B., Simon H. Csere: Várnai K. 1, Burián G. 1, Bencz R., Mészáros Cs., Fazekas G., Fodor R. 1. Vezetőedző: Földi László.
Szeged Diapolo: Bognár B. – Sánta D., Palotás G., Kiss Cs., Varga II. Zs. 5, Manhercz Á. 2, Kunac 3. Csere: Meixner M., Pellei F. 1, Török A., Seman Lucas 1, Zsigri B., Imnaisuili, Chilkó M. 1. Vezetőedző: Varga Péter.
Gól – emberelőnyből: 13/6, ill. 14/6.
Gól – büntetőből: 0/0, ill. 6/4.
Kipontozódott: Várnai, Hőna, Takács, ill. Pellei.