TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A Tavaszi Zue keretében: Zue.hu Szegedi VE–Pécs

 
24 márc 2023

Szombaton reggeltől estig a Tiszavirág Sportuszodában rendezik meg a Tavaszi Zue Sport- és egészségnapot. Ennek keretében az OB I-ben 17 órakor a Pécs csapatát fogadjuk.

Készülünk! Izgalommal, nagy várakozással, hiszen szombaton Tavaszi Zue néven sport- és egészségnapot rendezünk. A Tiszavirág Sportuszodában izgalmas programok várják azokat, akik ellátogatnak hozzánk. 8.30-kor az SZVPS legkisebb korosztálya, a BABY kezd, hiszen szegedi fordulót rendeznek. 11 órakor csapatunk vezetőedzője tart kiselőadást, majd a közönség kérdéseket tehet fel az egykori Európa-bajnoknak.

12 órától a bemelegítő medencében Barna Tamás és Páll Bence tart bemutató foglalkozást, amelybe bárki bekapcsolódhat.

16 órakor avatjuk fel a legendás elnökünkről, Körtvélyessy Péterről elnevezett szektor. 17 órakor pedig jön a Pécs elleni OB I-es találkozó. A Pizza Monkey kedveskedik a karszalagosoknak – 1000 forintba kerül az egész napos program –, a Komplex Labor egészségügyi szűrésekkel vár, az Everfit pedig csoportos edzéseket tart, jó idő esetén a szabadban.

Csütörtök este a felnőtt keretből többen is harcba szálltak a Komjádi-kupa elődöntőjében. Az SZVPS hatalmas küzdött, a Fradi végül 14–9-re nyert, így a döntőbe jutott, míg a szegedi fiatalok vasárnap 16.15-kor a BVSC ellen a bronzéremért küzdenek a Komjádi Béla uszodában.

És akkor a mi meccsünk. A legfontosabb, hogy teljes a keretünk, mindenki rendben van. Idegenben nagyszerű, 8–5-ös győzelmet arattunk. Igazi csapatként küzdöttünk, hiszen a nyolc gólunkat hat játékos szerezte. Komoly rangadó vár ránk, mert szeretnénk megszerezni a nyolcadik helyet. Jelenleg 19 ponttal a kilencedik helyen állunk, a nyolcadik Kaposvár 20 ponttal áll előttünk.  A Pécs közvetlenül mögöttünk helyezkedik el, 17 ponttal a tizedik.

Nagy szükségünk lesz a lelkes szurkolótáborunkra, hiszen mindig hatalmas segítséget kapunk tőlük, most kell a buzdítás. Érdemes lesz családi programnak beiktatni a szombatot, hiszen a Tavaszi Zue rengeteg izgalmas eseménnyel várja az érdeklődőket.

Szombaton találkozunk! Zúgjon, hogy „Hajrá, Szeged!”