TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A lányok Győrben, a fiúk Budapesten

 
15 szept 2023

Mozgalmas lesz a szombat. A Zue.hu Szegedi VE női csapata Győrben szerepel a BENU Magyar Kupában, míg a férfiak a fővárosban, a BVSC ellen játszanak az OB I-ben.

Jön a premier! Női csapatunk, a Zue.hu Szegedi VE számára is megkezdődik a 2023-2024-es bajnoki szezon. A lányok szombaton a BENU Magyar Kupában Győrben szerepelnek. Két meccset is játszanak Szabó Tamás tanítványai. Sokat edzettek, dolgoztak a lányok. A csapat mestere, Szabó Tamás kiemelte, hogy céljuk a csoportból való továbbjutás, ehhez pedig az első meccset, a Győr elleni találkozót kell megnyerniük.

A BENU Magyar Kupa programja, szombat, 13 óra: Győr-Zue.hu Szegedi VE, 15 óra: BVSC-Zue.hu Szegedi VE

Férfi csapatunk a fővárosba utazik, és 17 órakor az E.ON OB I. második fordulójában a BVSC otthonában szerepel. Nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen a BVSC remek csapat, ezt bizonyították az egri Magyar Kupa csoportküzdelmek alatt is, amikor 16-6-ra legyőztek bennünket. Célunk nem is lehet más, mint minél szorosabb eredményt elérni, megnehezíteni a hazaiak dolgát. Szerencsére Sánta Dánielen kívül mindenki egészséges, így teljes csapattal vehetjük fel a küzdelmet.

Nagy büszkeség volt számunkra, hogy csütörtök este a Pick Szeged-Paris Saint-Germain férfi kézilabda Bajnokok Ligája meccsen vezetőedzőnk, Kiss Csaba volt a vendég, vele beszélgettek a pálya mellett, így közel 5 ezer szurkoló tapsolta meg mesterünket.