TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A-Híd Szeged VE-Juniorválogatott 17-9

 
09 ápr 2013

Magabiztos győzelmet aratott az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata a Vodafone OB I-ben a Juniorválogatott ellen. A Vincze-fiúk 17-9-re nyertek.

 

Ez egy olyan meccs volt, amelyet le kellett játszani. A lényeg, hogy túl van rajta az A-Híd Szeged VE. Gondolnánk mi, szurkolók. Igen ám, de Vincze Balázs vezetőedző nem volt ennyire elégedett, többször is számon kérte a játékosain, hogy mit csinálnak, talán nem voltak ott a meccs előtti eligazításon?
Tény, nem muzsikált jól a kétszeres magyarkupa-győztes, de a lényeg: nyert, méghozzá magabiztosan. Akadtak azért szép dolgok, az egyik támadást 3 másodperc alatt vitte végig az A-híd, Molnár Dávid–Vincze–Szivós–Varga Péter volt a labda útja, a saját kaputól az ellenfél kapujáig ért fel annyi idő alatt a játékszer. A 400. (!) OB I-es meccsét játszó Varga Péter pedig elegáns mozdulattal vette a tinik hálóját. Apropó Varga Pepe, éppen ő szerezte a meccs gólját, a lefújás előtt 7 méterről svédcsavarból állította be a végeredményt. 17–9 a vége, a lelkes, és ismét népes B-közép megtapsolta a fiúkat, hiszen hozták a kötelezőt.

Mérkőzés

Az A-Híd Szeged VE-nek még egy meccse van hátra az alapszakaszból, szombaton az FTC otthonában szerepelnek a Tisza-partiak, egy hét múlva pedig következik a vásárhelyi BL-meccs a szerb Crvena zvezda ellen.

Elővételben továbbra is lehet jegyet venni, ami 1000 forintba kerül.