TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A-Híd Szeged VE-Junior válogatott 18-10 – vezetjük a bajnokságot

 
14 jan 2013

A-Híd Szeged VE-Junior válogatott 18-10 (5-1, 7-4, 4-4, 2-1)

Decker Ádám és Aaron Younger kapott pihenőt Vincze Balázs vezetőedzőtől, így ismét a két fiatal, Márkus Martin és Vincze Márk került be a keretbe. Egy biztos, hogy nem hozta lázba a közönséget, régen voltak ennyire kevesen a meccsen, azonban a szegedi B-közép ugyanolyan lendülettel biztatta a csapatot, mint egy-egy rangadó. Hegedüs Gábor góljával szereztünk vezetést, amit kiegyenlített a vendég együttes, ezután azonban 3-1-re húztunk el (Kiss és Kayes volt eredményes). A 6. percben Somogyi passzát Kunac váltotta gólra, így tovább nőtt a különbség, 4-1.Juhász Zsolt még másodpercekkel a vége előtt egy remek gólt ejtett, így 5-1-el zárult az első negyed.

Vincze Márk, majd Somogyi Balázs vette be a fiatalok kapuját, két góllal kezdtük a második nyolc percet. Újból Somogyi Balázs talált be, tovább növelve az előnyünket, 8-1. Gyárfás szépített a 11. percben, 8-2. Gyorsan jött válaszul egy Kunac-bomba, 9-2. Ezután két Manhercz-gól következett, 9-4. Kicsit bealudtunk. Jött azonban dr. Molnár Tamás és rendet tett, a félidőben 12-5 volt nekünk.

Berta ötméteresből szerzett góljával indult a harmadik nyolc perc, 12-6. Kiss Csaba dugója után újabb 2 vendég találat következett, szoros lett a meccs, 13-8. A hajrában mindkét oldalon születtek találatok, így a negyed meglepetésre döntetlenre végződött (4-4), de 16-9 volt nekünk.

Dr. Molnár Tamás megúszásból szerzett góljával indult a befejező negyed, majd újból a háromszoros olimpiai bajnok volt eredményes, 18-9.

Szerdán 19 órakor ismét hazai környezetben szerepel a kétszeres MK-győztes, ekkor a Ferencváros lesz az ellenfelünk.

 

Mérkőzés