TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A-Híd Szeged: Szerdán következik az első rangadó

 
23 okt 2012

DÉLMAGYARORSZÁG

Szeged – Szerdán 19 órakor az újszegedi sportuszodában az első rangadóját vívja az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata a Szolnok ellen a Vodafone OB I-ben.

Két laza meccsel, könnyed győzelemmel kezdte az OB I-et az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata. Vincze Balázs együttese előbb az OSC-t itthon, majd a Kaposvárt idegenben győzte le.

A 3. fordulóban következik az első rangadó. A nyáron alaposan megerősödött Szolnok érkezik az újszegedi sportuszodába, a forduló csúcsderbije 19 órakor kezdődik.
A meccs érdekessége lesz, hogy a nyáron igazolt Decker Ádám testvére kapuját rohamozza majd, ugyanis Decker Attila a Szolnok kapusa. Három légiós, Alekszics, Negrean és Georgescu erősíti a sorait, mellettük magyar válogatott játékosok, Hosnyánszky és Kis szerepel a csapatban, az edző pedig a román válogatott kispadjáról visszatért Kovács Istváné lett. A Szolnok a hétvégén Franciaországban, Nizzában szállt csatába az Európa-kupa C csoportjában, és jutott tovább veretlenül.
A szegedi együttes még péntek délelőtt edzett, a szombat a pihenésé volt, azonban vasárnap este már tréningen ?gyűrte” a játékosokat Vincze Balázs vezetőedző.

? Mindenki rendben, Varga Péter is egyre jobb állapotban van, így nagy valószínűséggel a keretben lesz. Hasznos volt a Nagyvárad elleni kétkapuzás, 3 negyedet játszottunk, utána emberelőnyös helyzeteket gyakoroltunk ? nyilatkozta Vincze Balázs
.