TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A héten már edzőmeccset is játszunk

 
01 aug 2022

A negyedik hét kezdődött meg csapatunk felkészülésében. Az elmúlt hét sok-sok izgalmat tartogatott, a héten már edzőmeccset is játszunk.

Minden rendben velünk. Az utánpótlás-válogatott játékosaink egyelőre hiányoznak, de ez számunkra büszkeség, hiszen mindannyian készülnek a nemzeti együttessel.

Mi jól vagyunk! A hétvége szabad volt, az elmúlt hét viszont sok-sok izgalmat tartogatott számunkra. Mesterünk, Kiss Csaba megtörte az edzések monotonságát, így délelőttönként mindig valami különleges dolgot csináltunk.

Hétfőn a Szeged Boksz Club edzésén vettünk részt. Gál László vezetőedző rendesen megmozgatott bennünket, de élveztük a bunyót, jó volt megismerni a sportágat, püfölni egy kicsit a zsákokat.

Kedden az újszegedi Gellért Szabadidőközpont volt a főhadiszállásunk. Matics Heni személyi- és csoportos edző foglalkozásán szerepeltünk. A hot-iron óra kemény volt, de bírtuk a tempót.

Szerdán Szatymazra utaztunk. A cselgánccsal ismerkedtünk meg. Szabó Csaba vezetőedző, a Szatymazi Judo SE trénere nem kímélt bennünket. Nem volt lazsálás, olyan adagot kaptunk, hogy este nem kellett senki sem altatni.

Csütörtök délelőtt relax állapotba kerültünk. Susányi Zsófia jóga oktató óráján vettünk részt a BlackFit teremben. Rendesen le lazultunk, teljesen feltöltődtünk.

Pénteken pedig csapatösszetartás következett. A Lapos Beach-en gyülekeztünk, kártyáztunk, strandröplabdáztunk, beszélgettünk. Ez volt a hét zárása, ami remekül sikerült.

A héten ismét a Tiszavirág Sportuszodában edzünk tovább, a labda is rendszeresen előkerül, csütörtökön – egyelőre zárt kapus – pedig a Szentes ellen játszunk edzőmeccset.