TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A héten kétszer is a fővárosban szerepelünk

 
17 okt 2022

A héten két meccset is játszunk az E.ON OB I-ben. Előbb szerdán az OSC vendégei leszünk, majd szombaton a Vasas otthonában szállunk harcba a bajnoki pontokért.

Az elmúlt héten nem játszottunk bajnokit, így a hét elején a fizikai felkészítés játszotta a főszerepet. Eddig egy meccset játszottunk a 2022–2023-as szezonban az OB I-ben, az első fordulóban izgalmas meccsen 10–10-es döntetlent értünk el a Kaposvár ellen.

Az OSC elleni meccsünk szerdán 19.30-kor kezdődik. A meccs esélyese a hazai csapat, hiszen a fővárosiak keretében több nemzetközi klasszis is található, elég csak megemlíteni az egykor Szegeden is játszó Manhercz Krisztiánt, aki a magyar válogatott egyik erőssége. A célunk nem is lehet más, mint minél szorosabb eredményt elérni, megnehezíteni a hazaiak dolgát. Az OSC az első fordulóban 14–8-ra nyert a Miskolc ellen.

A szombat még messze van, de azért érdemes megemlíteni, hogy 18 órakor a Vasas vendégei leszünk. Az angyalföldiek az első meccsükön 20–6-ra verték a KSI-t, így kiváló rajtot vettek.

Legközelebb hazai medencében, a Tiszavirág Sportuszodában november 5-én 17 órakor a KSI ellen szerepelünk.