TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A fiúk megkezdik a bajnokságot, a lányok a Magyar Kupában szerepelnek

 
11 szept 2023

Mozgalmas hét elé néznek a csapataink. A Zue.hu Szegedi VE férfi alakulata szerdán 17 órakor a Szolnok együttesét fogadja az OB I-ben, míg a lányok Szombaton Győrben, a BENU Magyar Kupa csoportküzdelmeiben szerepelnek.

Innentől kezdve nincs megállás. Megkezdődik a nagyüzem a férfi és női vonalon is. Kezdjük először a férfi együttessel, a Zue.hu Szegedi VE gárdája szerdán 17 órakor a Tiszavirág Sportuszodában a Szolnok együttesét fogadja az E.ON OB I. nyitófordulójában. Tisza-parti városok rangadójával indul a 2023-2024-es szezon.

Az elmúlt idényben, idén januárban emlékezetes meccset vívtunk a Dózsával, hatalmas küzdelemben 9-8-ra legyőztük őket. A keretünkból egyedül a csapatkapitány, Sánta Dániel hiányzik, válogatott játékosunk műtét után gyógyul, egyre jobb állapotban van, már úszik, így ezek mindenképpen jó hírek vele kapcsolatosan.

Szerencsére a többiek rendben, voltak betegeink, ők meggyógyultak, így kettőzött erővel várják a szerdai meccset. Nem ez lesz az egyetlen találkozónk, hiszen szombaton 17 órakor a BVSC otthonában szerepelünk majd. Bízunk benne, hogy a szerdai nyitómeccsre népe szurkolsóerge jön el bennünket buzdítani.

A Zue.hu Szegedi VE női együttese szombaton Győrben szerepel a BENU Magyar Kupa csoportküzdelmeiben. 13 órakor a házi gazda együttes lesz az ellenfelünk, majd 15 órakor a BVSC ellen csatázunk. A lányok számára is elindul az idény.