TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A félidőig nyílt volt a küzdelem

 
10 márc 2021

Vereséget szenvedtünk a premieren, a Tiszavirág Sportuszoda első férfi OB I-es meccsén. Nagy csatában 8-5-re győzött le bennünket a BVSC.

Szeged–BVSC Zugló 5–8 (2–2, 2–2, 1–3, 0–1)
E.ON férfi vízilabda OB I, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, zárt kapuk mögött.

SZVE: Molnár – Sánta 1, Kürti 1, Tóth Gy., Kiss Cs. 2, Horváth, Farkas. Csere: Lakatos 1, Palotás, Baj, Somlai, Berkó, Szporny. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
BVSC: Szakonyi – Batizi, Mészáros, Gyárfás, Kovács 1, Pásztor 3, Nagy M. Csere: Tátrai, Irmes, Ágh 1, Sugár 1, Mészáros. Vezetőedző: Kemény Kristóf.

Vártuk már nagyon. Készültünk a premierre, amelyre 2021. március 10-én került sor. Ekkor játszottuk a Tiszavirág Sportuszodában az első OB I-es meccsünket. Nagy volt a várakozás, az izgalom bennünk.

Ellenfelünk a bajnokság eddigi meglepetéscsapata, a BVSC-Zugló volt. A vendégek szereztek vezetést, amelyre Kürti Dominik válaszolt. Játékosunk beírta magát a szegedi vízilabda történelemkönyvébe, ő szerezte az első hivatalos gólunkat az új létesítménybe. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, Kiss Csaba csodás ejtés találata zárta a második negyedet, 4-4.

Jól kezdtünk volna a harmadik nyolc percben, azonban egy teljesen szabályos gólunkat nem adtak meg a játékvezetők. Ez nem jött jól nekünk, mert a BVSC 7-4-re elhúzott, és a már megszerzett magabiztos vezetést nem is adta ki a kezéből. Sajnos, nagyon sok emberelőnyös helyzetet elrontottunk, így a végén 8-5-ös vereséget szenvedtünk.

Szabó Zoltán vezetőedző értékelése: