TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

9-5-re nyertünk a Honvéd otthonában

 
02 dec 2012

Groupama Honvéd?A-Híd Szeged VE 5?9 (1?0, 1?3, 0?5, 3?1)

Mérkőzés részletei

Mindenki tudta, hogy a volt klubja ellen először szereplő Szivós Mártonra nagy szüksége lesz az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapatának, de arra nem sokan számítottak, hogy az olimpikon második negyed elején szerzett gólja lesz az első Tisza-parti találat a Honvéd elleni idegenbeli bajnokin. Még szerencse, hogy a pontatlan lövések csak egygólos hátrányba hozták a kupagyőztest, védekezése pedig továbbra is ragyogó volt.

Az első két negyedben egy-egy gólt kapott a Vincze-legénység, a harmadik negyedben pedig egyet sem. Ez volt a fordulópont, ugyanis a 2?2-es félidő után hengerelt az idén még veretlen Szeged, Kiss Csaba vezérletével egy 5?0-s játékrészt produkált, és bár a végén kiengedett, az 58 százalékos hatékonysággal védő Baksa Lászlónak köszönhetően elmaradt az izgalmas végjáték.

Vincze Balázs: ? A negatív eredményű első negyed után a második, de különösen a harmadik játékrészben már remek támadójáték is társult a kiváló védekezés mellé. Keserű a szám íze, mert a hét-nyolc gólos győzelem helyett csak négy találattal nyertünk.