TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Döntetlen a megyei derbin

 
21 nov 2016

Metalcom-Szentes–ContiTech Szeged Diapolo 5–5 (0–2, 1–1, 3–1, 1–1)
Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, A csoport, 8. forduló. Szentes, fedett uszoda, 200 néző. Vezette: Németh A., Lázár.
Metalcom-Szentes: HORVÁTH T.  (7 védés) – Albert, REUTEN 2, VÖRÖS V., Van Mil, Werner 1, SOMOGYI 1. Csere: Kiss K., Bocskay I., Kókai, Tóth Gy. 1, Pellei K., Takács.  Vezetőedző: Pellei Csaba.
ContiTech Szeged Diapolo: MEIXNER (9 védés) – Sánta, Pellei F., Sedlmayer, KISS CS. 3, Basara 1, Nagy M. Csere: Palotás, Vukicsevics, Manhercz K. 1, Manhercz Á., Holka, Illés. Vezetőedző: Varga Péter.
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 10/1.
Ötméteresből: 1/0, ill. 2/1.
Kipontozódott: Kókai (14.), Van Mil (24.), Basara (32.).

Hiába kezdtünk jól, és vezettünk 3-0-ra, a Szentes fordított, 4-3-ra átvette a vezetést. Még volt erőnk, előbb egyenlítettünk, majd 5-4-re már mi vezettünk. A hajrában egyenlített a hazai csapat, így 5-5 lett a megyei derbi.

Legközelebb november 23-án (szerda) 18.30-kor a Pécs ellen hazai környezetben játszunk.

Pellei Csaba: – Háromgólos hátrányból álltunk talpra, ami a csapat tartását dicséri. A védekezésünk rendben, a szívünk a helyén volt, és aki látta a mérkőzést, tudja, minimum erre a döntetlenre rászolgáltunk. Sokat köszönhetünk a sokadvirágzását élő kapusnak, Horváth Tamásnak.

Varga Péter: – Gratulálok a Szentesnek! De meg kell említeni: ilyen nagyképűen idejönni Szentesre, mint ahogy mi tettük, nem lehet. Csak magunkat okolhatjuk az eredményért. Egy-két játékosomnak el kellene gondolkodnia azon, hogy miért van Szegeden, és miért vízilabdázik ebben a csapatban.