TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán 18.30-kor az OSC-t fogadjuk! Harcra fel!

 
01 márc 2016

Szerdán  18.30-kor az E.ON férfi vízilabda OB I rájátszásában (1–8. helyért) a ContiTech Szeged Diapolo együttese az OSC-t fogadja az újszegedi sportuszodában.

Az OSC együttese a bajnoki rajt előtt a bajnokság egyik esélyesének számított. Azóta nagyot változott a világ, mert a fővárosi gárda center – Kayes nem tért vissza Ausztráliából, Német megsérült – nélkül maradt, így a Szolnok és az Eger ezen a téren jóval erősebb.

Ez az OSC szerdán a ContiTech Szeged Diapolo vendége lesz az újszegedi sportuszodában. Aki igazán jártas a sportban, és figyelemmel követi az eseményeket, az tudja, hogy ez egy különleges meccs lesz.

A vendégeknek éppen a szegediek egykori támogatója lett a névadó szponzora, Vincze Balázs edző is náluk dolgozik, illetve több játékos, Juhász Zsolt, Decker Ádám, Hegedüs Gábor is egykor Szegeden szerepelt.

Éppen ezért különleges meccs lesz. A Szeged önbizalom-növelő győzelmet aratott a Vasas ellen, tét nem nyom bennünket, lelkes szurkolótáborunkkal pedig képesek lehet a bravúrra, hiszen a vendégek klasszikus center nélkül lesznek kénytelenek játszani. Ezt a meccset érdemes ma megnézni!