TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

11-7-re nyertük a rangadót a Vasas otthonában

 
04 márc 2013

Vasas-A-Híd Szeged VE 7-11 (1-4, 2-0, 2-4, 2-3)

A hazaik szereztek vezetést Vámos révén, ezután 4 szegedi gól (Molnár, Younger, Kayes, Kunac) következett, így az első negyed után 4-1 volt nekünk. A második nyolc percben támadásban többet hibáztunk, így a Vasas kétszer talált Baksa Laci hálójába, de 4-3-ra így is vezettünk.

És jött a harmadik negyed, amelyben ismét remekeltünk. Jól védekeztünk, eredményesen támadtunk, Szivós és Kayes is eredményes volt, 6-3 volt nekünk. Ezután szépített a Vasas, jött azonban Török zseniális átadása, majd Szivós zseniális befejezése, 7-4 állt az eredményjelző. Molnár Tamás okos találata zárta a harmadik negyedet. Ezután sem álltunk le, a negyedik negyedben 10-5 is volt nekünk, a végén sem engedtünk ki, Baksa folytatta remeklését, Decker Ádám gólja pedig zárta a meccset, így 11-7-re nyertünk, és továbbra is veretlenek vagyunk.
Vincze Balázs: – Szeretnénk elhódítani a bajnoki címet, ezért örülök a címvédő otthonában aratott győzelemnek. Még nincs lefutva az alapszakasz, nem biztos az elsőségünk. Szeretnénk egy olyan tavaszt produkálni, hogy a rájátszásban is tudjunk újat mutatni. A Montpellier magyar játékosai valószínűleg hírül viszik ezt az eredményt.

Földi lászló: Az első, a harmadik és a negyedik negyedben is kihasználta a hibáinkat a Szeged. Fiatal játétoksaim hajlamosak arra, hogy túlpörögjenek, talán ez is oka lehet a sok technikai hibának.

Szivós Márton: – Nagyon örülök a győzelemnek, szerettünk volna nyerni a Vasas otthonában. Kemény mérkőzésen igazi csapatmunkát és fantasztikus védekezést mutattunk be. Komolyabb hullámvölgy nélkül tudtuk végigvinni a csatát, ennek köszönhető a négygólos különbség.

Szerdán 19 órakor az újszegedi sportuszodában a Honvéd csapatát fogadjuk.

Mérkőzés