TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szoros csatára kényszerítettük a Fradit

 
02 márc 2024

Zue.hu Szegedi VE-Ferencváros 8-11 (1-1, 2-4, 0-4, 5-2)
E.ON OB I., Felsőház, 1. forduló, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 300 néző. Vezette: Fodor, Varga.
Zue.hu Szegedi VE: Danka – Sánta 3, Bóbis 1, Nagy M. 3, Horváth Zs., Kürti 1, Sziládi. Csere: Hídvégi (kapus), Tóth Gy., Horváth V., Klár, Kasza, Molnár H. Vezetőedző: Kiss Csaba.
FTC: Vogel – Mandic 1, Merkulov 1, Argíropoulos, Vígvári 1, Jansik 6, Molnár E. Csere: Szakonyi (kapus), Pohl, Nagy Á., Fekete, Német 1, Varga 1, Szabó 1. Vezetőedző: Nyéki Balázs.

Népes szurkolsósereg töltötte meg a Tiszavirág Sportuszoda lelátóját. Kapitányunk, Sánta Dániel révén szereztünk vezetést, a Fradi egyenlített az első negyedben, így 1-1-el zárult az első nyolc perc. Egykori játékosunk, Jansik Szilárd révén fordított a Fradi, de Nagy Marci emberelőnyből egalizált, 2-2. Ismét Jansik, majd Sánta Dani volt eredményes, 3-3. A félidő hajrája a zöld-fehéreké volt, Német és Jansik szerzett gólt, miközben mi elrontottunk két emberelőnyt is, így két negyed után 5-3 volt a vendégeknek.

A bajnoki címvédő felpörgette a ritmust, és ezt mi nem bírtuk felvenni. A harmadik negyedet rendesen megnyomták a vendégek, ezt 4-0-ra megnyerték, így a befejező nyolc perce előtt 9-3 volt a javukra. Az utolsó negyed ismét jobban sikerült, előbb Kürti Dominik, majd Nagy Márton is gólt szerzett, miközben a kapunkban életes első meccsét játszotta az OB I-ben Hídvégi Máté. A vége szépre sikerült, jöttek a gólok, amit tapssal jutalmazott a közönség, a bombaerős Fradi 11-8-ra nyert, de remek meccset játszottunk.